Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Запорізькій області ЗСУ знищили склад боєприпасів та спостережні пункти окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області ЗСУ знищили склад боєприпасів та спостережні пункти окупантів

У Бердянському порту сталася велика кількість вибухів

3 червня 2022, 11:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники України на Запорізькому напрямку продовжують проведення оборонної операції. Про це повідомив представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук.

У Запорізькій області ЗСУ знищили склад боєприпасів та спостережні пункти окупантів

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Так, за даними Ткачука, минулої доби (2 червня) нашим воїнам вдалося знищити:

28 осіб особового складу противника (ще 41 було поранено);

• три танки;

• сім бойових броньованих машин (одну одиницю захоплено);

• сім одиниць автомобільної техніки;

• два ворожі міномети.

Крім того, захисники України знищили ворожий склад боєприпасів та два спостережні пункти.

"У Бердянському порту сталася велика кількість вибухів. Причини їх виникнення достовірно невідомі, ймовірно, окупанти не дотримувалися заходів безпеки під час розвантаження вибухонебезпечних предметів", — зазначив Ткачук.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Путіна поставили ультиматум Україні, інакше погрожують покінчити з суверенітетом. За словами заступника голови Ради безпеки РФ, деякий час тому Україна виявила бажання "домовлятися за ключовими моментами, причому на відносно, на наш погляд, реалістичну позицію".

Читайте також про те, що жодна зі стратегічних цілей Росії не була досягнута, — англійська розвідка про 100 днів війни. Розвідка Британії вважає, що росія не досягла своїх цілей із захоплення українських територій.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що українські патріоти знищують ворогів в окупованому Мелітополі: скільки вбито загарбників. За словами мера Федорова, від початку окупації близько 500 людей у місті затримали.

Також "Коментарі" поінформували про те, що український музикант розповів, як прибирав трупи мирних мешканців у звільнених від окупантів містах. Музикант продовжує допомагати людям і зараз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини