Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Запорізькій області ЗСУ знищили два російські склади боєприпасів та вантажівку з боєкомплектом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області ЗСУ знищили два російські склади боєприпасів та вантажівку з боєкомплектом

ВСУ дають гідну відсіч противнику

4 червня 2022, 20:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Військовослужбовці сил оборони на Запорізькому напрямку продовжують ведення оборонної операції. Про це повідомив представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук.

У Запорізькій області ЗСУ знищили два російські склади боєприпасів та вантажівку з боєкомплектом

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, протягом минулої доби (3 червня) нашим воїнам на Запорізькому напрямку вдалося знищити:

20 осіб особового складу противника (ще 14 поранено);

• один танк;

• одну бойову броньовану машину;

17 одиниць автомобільної техніки.

Крім того, знищено один наглядовий пункт, два ворожі склади боєприпасів та вантажний автомобіль із боєкомплектом у місті Пологи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що українка виборола одразу три "золота" на Чемпіонаті Європи. Українці показали добрі результати на Чемпіонаті Європи з тяжкої атлетики. Докладніше про це читайте на нашому сайті.

Читайте також про те, що 101 день повномасштабної війни: яка ситуація на фронтах. ЗСУ відбивають атаки окупантів і завдають шкоди ворогові. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що співпраця з ворогом: відомо, скільки справ відкрито проти колишніх поліцейських. Ігор Клименко заявив, що поліцейські мали прибути у певне місце дислокації. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що російський канал підтвердив , що окупанти крадуть з України метал та зерно (ВІДЕО). На російському федеральному каналі вийшов сюжет, у якому докладно розказано, як окупанти крадуть українську продукцію. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини