У Запорізькій області загинув колаборант: відомі подробиці (ВІДЕО)

Машину Івана Сушка підірвали - він загинув

24 серпня у Запорізькій області був підірваний автомобіль гауляйтера селища Михайлівка Івана Сушка. Він загинув на місці. Про це пишуть російські Известия та RT.

Відтак у мережі вже з'явилися перші подробиці та відео з місця інциденту. ЗМІ РФ показали відео з камери спостереження, куди влучив момент підриву машини Івана Сушка.

У повідомленнях також йдеться, що на той момент, коли був підірваний автомобіль, гауляйтер був разом із прийомною дочкою. Вона вижила.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про найімовірніші сценарії російсько-української війни. Україна переступила піврічну межу з початку широкомасштабної російської агресії. Експерти продовжують ділитися з виданням "Коментарі" головними висновками шести місяців протистояння нового рівня. А також сценаріями подальшого розвитку подій. Директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик не сумнівається, що війна триватиме досить довго. Він вважає, що перший її етап розпочався зовсім не 2022-го, а з 2014 року. Були стадії високої інтенсивності, згасання, низької інтенсивності. Але весь цей час війна тривала. А широкомасштабне вторгнення росіян у лютому поточного року – просто новий етап однієї й тієї ж війни, агресії Росії проти України. У нас дуже сильний та складний ворог. Він ухвалив українській незалежності смертний вирок – і не збирається переглядати свою позицію. Відповідно Україна має прийняти цей виклик, упевнений Віталій Кулик. Політичний аналітик, PR-експерт Олександр Солонько впевнений, що Україна своїм протистоянням російської агресії створила, можливо, головну геополітичну сенсацію цього століття. Принаймні з огляду на те, що багато хто навіть на Заході нам давали від кількох годин до кількох днів або тижнів, після чого були впевнені, що ми впадемо під ударами росіян.