Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Запорізькій області почалися сутички між зрадниками: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області почалися сутички між зрадниками: що відомо

В області відбулася ротація окупаційних військ

8 червня 2022, 22:00
Поділіться публікацією:

Колаборанти почали влаштовувати сутички між собою за владу у частині Запорізької області, що сьогодні перебуває під окупацією загарбників рф. Таку інформацію повідомив очільник Запорізької обласної Військової адміністрації Олександр Старух.

У Запорізькій області почалися сутички між  зрадниками: що відомо

Зрадники бояться за своє життя (фото з відкритих джерел)

 За словами чиновника, ті, хто почав допомагати ворогові вже про це пошкодували. Тепер вони влаштовують сутички між собою та планують втекти до окупованого Криму.

"Ті, хто вирішив допомагати ворогові, вже почали про це шкодувати.Через спрагу наживи та влади, серед колаборантів почалися сутички. Про це свідчить поява випадків з підривами та вибухами на окупованих територіях. Зрадники бояться за своє життя і тепер мріють втекти з нашої області до Криму", -  повідомив чиновник.

Окрім цього він розповів, що в регіоні пройшла ротація військ окупантів.

"Виявилося, що війська РФ з кінця минулого тижня проводять ротацію. Замість тих, хто здійснював безчинства на окупованих територіях, на територію зайшли свіжі сили, переважно вихідці з ДНР", — повідомив Старух.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Слов'янському напрямку окупанти зосереджують зусилля на підготовці до наступальних дій. У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Слов'янському напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ. Так, за даними Генштабу, на Слов'янському напрямку українські воїни успішно протидіють спробам ворога покращити тактичне становище у напрямку міста Слов'янськ. У свою чергу, окупанти зосереджують зусилля на підготовці для наступних наступальних дій.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини