Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Запорізькій області бійці ЗСУ знищили російські бліндажі та склади боєприпасів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області бійці ЗСУ знищили російські бліндажі та склади боєприпасів

Обстановка на Запорізькому напрямку істотних змін не зазнала

15 червня 2022, 11:47
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Військовослужбовці Сил оборони на Запорізькому напрямку продовжують ведення оборонної операції, дають відсіч противнику, знищуючи його живу силу та техніку. Про це повідомляється на сторінці Сил оборони Запорізького краю у соціальній мережі Facebook.

У Запорізькій області бійці ЗСУ знищили російські бліндажі та склади боєприпасів

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Обстановка на Запорізькому напрямі суттєвих змін не зазнала. Ворог активних бойових дій не робив.

Минулої доби "14 червня" українські воїни знищили:

2 особи особового складу противника (ще 6 було поранено);

один танк;

три бойові броньовані машини;

три одиниці автомобільної техніки.

"Окрім того, знищено ворожий склад боєприпасів та 2 бліндажі противника.", — повідомляють Сили оборони Запорізького краю.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Кремлі відмовилися від усіх міфів – визнали – ведуть війну за знищення України. Дмитро Медведєв поставив під сумнів існування у майбутньому України, проти якої Росія веде війну. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що нове звернення Зеленського: чому Україна не впорається з агресором наодинці – що має зрозуміти Захід. Експерти наголошують, що для перемоги у війні проти росії слід звертатися не лише до Заходу, а також налагодити своє виробництво. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що "Азот" у Сєвєродонецьку може стати "Азовсталлю", — британська розвідка. Яка ситуація на східному фронті у Луганській області та у Сєвєродонецьку. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   на півдні України ЗСУ знищили ще два російські склади боєприпасів та велику кількість техніки. Окупаційні війська двічі намагалися завдати авіаційного удару. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини