Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ВР заявили, що росіяни отримають вигоду від плану перемоги України
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР заявили, що росіяни отримають вигоду від плану перемоги України

Простим росіянам вигідна перемога України у війні, бо Путін веде свій народ у прірву

сьогодні, 11:32
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський у своєму зверненні оголосив, що план перемоги України вже готовий і тепер настав час для його реалізації. Цю ініціативу в ефірі Freedom прокоментував голова комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко. Зокрема, він підкреслив, що йдеться не про план умиротворення агресора чи заморожування війни, а саме про план перемоги.

У ВР заявили, що росіяни отримають вигоду від плану перемоги України

Мережко нагадав, що раніше ще один план перемоги був підготовлений трьома комітетами палати представників Конгресу США. Той план складався з трьох основних пунктів: забезпечення України необхідною зброєю, посилення санкцій проти Росії та конфіскація заморожених російських активів для передачі Україні.

Говорячи про план перемоги Зеленського, Мережко наголосив, що він містить чіткі кроки та заходи. Це не план компромісу з агресором, а конкретні дії, спрямовані на досягнення перемоги. Основні елементи цього плану включають надання Україні ракет дальнього радіусу дії та отримання дозволу від партнерів на їх використання на території країни-агресора.

Також у плані йдеться про дипломатичні заходи, спрямовані на примус до миру, економічні кроки та геополітичне становище України в світі.

На думку Мережка, цей план є вигідним навіть для росіян, оскільки їхній народ повинен бути зацікавлений у перемозі України над путінським режимом. Це відкриє можливості для їхньої свободи та цивілізованого розвитку, тоді як нинішня політика Путіна веде Росію до прірви.

“Це відкриває певні можливості для свободи росіян. Путін веде свій народ у прірву. Він використовує його для здійснення тяжких міжнародних злочинів, насамперед злочину агресії та геноциду проти українського народу. Тобто в інтересах росіян припинити вчинення цих злочинів, усунути свого “фюрера” і зробити так, щоб це не повторилося в майбутньому. Тільки тоді відкриються якісь можливості для цивілізованого розвитку Росії та її суспільства", — підкреслив нардеп.

Мережко підкреслив, що перемога України стане гарантією безпеки не лише для Європи, але й для всього світу, а також матиме позитивні наслідки для російського суспільства, особливо його здорової частини.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що радник голови Офісу президента Михайло Подоляк озвучив основні пункти плану перемоги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини