У третій штурмовій назвали пріоритетний напрямок для наступу росіян: їх тут дуже багато

Незважаючи на величезні втрати у ворога, окупанти продовжують прибувати до Харківської області

Судячи з того, що зараз відбувається на Харківському напрямку – ця ділянка фронту обрана Москвою як пріоритетна для розвитку наступу. Туди супротивник постійно стягує резерви. Як повідомляє портал "Коментарі", про це розповів заступник командира Третьої штурмової бригади Максим Жорін.

Військовий зазначив, що воїни ЗСУ стримують переважаючі сили противника на цьому напрямі.

"П*дарів багато, і іноді вони намагаються маскуватись під географічний ландшафт, але залишаються його частиною назавжди. Росіяни визначили цей напрямок, як один з пріоритетів для наступу, тому перекидають сюди свіжі сили", - зазначив Жорін.

Він додав, що лише останнім часом З ОШБр ліквідувала понад тисячу окупантів. Це показовий результат з метою оцінки накопичення сил РФ.

Зазначимо, видання "Forbes" видало матеріал про те, що російське командування у боях за Вовчанськ Харківської області намагається більше берегти військову техніку, ніж піхоту. М'ясні штурми у цьому напрямку не припиняються. Тому ситуація у Вовчанську перетворилася на піхотну бійню.

Видання зазначає, що трохи більше, ніж через місяць після початку російського наступу на Харківщину, поле бою у Вовчанську та навколо нього стало надзвичайно небезпечним для російської бронетехніки. Тому в бій іде лише російська піхота і гине у колосальних кількостях внаслідок успішної роботи українських безпілотників та артилерії.

"На жаль, це кровопролиття не віщує неминучого кінця широкої війни. Щомісяця Кремль набирає і проводить поверхневу підготовку близько 30 тисяч нових військових - якраз достатньо, щоб щомісяця мати такі великі втрати. Тому навіть у той час, коли росіяни гинуть у шокуючих кількостях у Вовчанську та інших містах російська армія продовжує поповнювати існуючі підрозділи і навіть формувати нові", - зазначають автори матеріалу.