Головна Новини Суспільство Війна з Росією У США обіцяють "сюрпризи" для росіян, але Зеленський все ще тримає інтригу
commentss НОВИНИ Всі новини

У США обіцяють "сюрпризи" для росіян, але Зеленський все ще тримає інтригу

США продовжать підтримувати Україну у війні проти РФ

2 червня 2022, 15:30 comments1518
Поділіться публікацією:

Глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що разом із головнокомандувачем ЗСУ провів телефонну розмову з представниками США, під час якої сторони обговорили новий пакет допомоги Україні та майбутні "неприємні сюрпризи" для росіян. Як повідомляє портал "Коментарі, про це голова Андрій Єрмак написав у себе в Telegram.

У США обіцяють "сюрпризи" для росіян, але Зеленський все ще тримає інтригу

Військова допомога Україні. Фото: з відкритих джерел

У розмові брали участь безпосередньо Андрій Єрмак, головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний, радник президента США з національної безпеки Джейкоб Салліван та голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі.

За словами Андрій Єрмака, під час розмови обговорили новий пакет військової допомоги США для України, який включає РСЗВ HIMARS і боєприпаси, вертольоти Мі-17, ракети Javelin, тактичні машини, РЛС та інші боєприпаси.

При цьому Андрій Єрмак наголосив, що це буде не остання допомога США.                                                                       

За його словами, було озвучено потреби української армії для перемоги над Росією, а також обговорили "майбутні сюрпризи, які точно не сподобаються ворогові".

Нагадаємо, президент США Джо Байден оголосив про надання Україні нового пакета допомоги безпеки, який включає високомобільні ракетні артилерійські системи (HIMARS). ЗМІ повідомляли, що HIMARS надаються Україні з політичною умовою, що вони не будуть використовуватися для ударів по цілях у межах Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — не лише американські HIMARS: стало відомо, яку смертоносну зброю передасть Україні Лондон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини