У Севастополі "приліт" по штабу Чорноморського флоту: виїхало багато швидких

На місці прильоту почалася пожежа

Так званий "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв заявив про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту, до місця удару вирушила велика кількість швидких. Як повідомляє портал "Коментарі", про це Развожаєв написав у себе в Telegram.

"По штабу флоту (Ред. - в окупованому Севастополі) вороги завдали ракетного удару", - написав Михайло Развожаєв.

За його словами, у місті біля театру Луначарського впав уламок. На місце події виїхали усі оперативні служби.

"Інформація про постраждалих уточнюється", - наголосив представник окупаційної влади.

Він також попросив місцеве населення зберігати спокій та не викладати фото та відео.

Також Телеграм-канал "Кримський вітер" повідомив, що вибухи доносилися з Бахчисарайського та Сімферопольського районів, а також у районі Первомайського та Червоногвардійського.

У мережі також повідомляють, що в районі аеродрому Бельбек працює протиповітряна оборона, також "гучно" у гарнізоні Гвардійського та Саках.

Крім того, перекрито рух Кримським мостом, також призупинив рух морський пасажирський транспорт.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у ніч проти 13 вересня Україна накрила, схоже, ракетами, судноремонтний завод ім. Орджонікідзе у тимчасово окупованому Севастополі. Є інформація, що пошкоджено підводний човен та великий десантний корабель. Про що говорить ця атака і, в принципі, останні удари по Криму? Як події навколо півострова можуть розвиватися в найближчому майбутньому (наприклад, до кінця року)? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.