Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Росії тепер хочуть «глибшої демілітаризації» України – назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії тепер хочуть «глибшої демілітаризації» України – назвали причину

У Росії заявили, що Україна потребує "набагато більшої демілітаризації" через зброю зі США

2 червня 2022, 13:45 comments2109
Поділіться публікацією:

Другий тиждень поспіль спікери Кремля не знаходять собі місця через постачання важкого озброєння від союзників Україні. Від погроз про те, що російським військовим уже відомо, де важке озброєння розміщуватиметься, щоб потім бити по ньому росіяни перейшли до залякувань про "глибоку демілітаризацію" в Україні. Нібито через додаткове постачання озброєння із Заходу Росії доведеться більш ретельно накривати обстрілами територію України. Як повідомляє портал "Коментарі, про це заявив голова комісії Радфеду із захисту держсуверенітету РФ Андрій Клімов, пише російське пропагандистське інформагенство "РІА Новини".

У Росії тепер хочуть «глибшої демілітаризації» України – назвали причину

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Андрій Клімов засумнівався, що чинному голові Білого дому Джо Байдену, який дав добро на постачання важкого озброєння в Україну, відомо, що від російського Бєлгорода до Києва всього 428 кілометрів. При цьому Андрій Клімов зазначив, що те озброєння, яке незабаром може з'явитися в Україні, може мати дуже велику потужність та дальність стрільби до 500 км, що є загрозою для Москви.

За словами російського чиновника, своїми поставками озброєння в Україну це нібито блок НАТО змусив російську армію не зупинятися, а провести "повну демілітаризацію" всієї України, щоб покінчити з загрозою для РФ і самопроголошених "ДНР" і "ЛНР".

Також Клімов заявив, що якщо Північноатлантичний альянс постачає зброю Україні, значить він також є співучасником бойових дій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — не лише американські HIMARS: стало відомо, яку смертоносну зброю передасть Україні Великобританія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини