Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РНБО відповіли на нові погрози Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У РНБО відповіли на нові погрози Путіна

Данілов пояснив, що кремлівський диктатор пропонує, щоб Україна не отримувала зброю, здалася та підписала капітуляцію

7 червня 2022, 09:05 comments1219
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов досить лаконічно відреагував на погрози президента РФ Володимира Путіна через постачання нових зразків зброї Україні. Путін пригрозив завдавати ударів "за тими об'єктами, за якими поки що не завдавали". У свою чергу Данілов зазначив, що в Україні триває війна. Як передає портал "Коментарі", свою думку Олексій Данілов озвучив в ефірі "24 канали".

У РНБО відповіли на нові погрози Путіна

Олексій Данілов. Фото: Офіс президента

Секретар РНБО додав, що йому невідомо, на кого розраховані ці погрози та попередження, які час від часу озвучує Путін та інші спікери Кремля. Фактично, своїми "пугалками" Путін ставить Україні умову – припиніть оборонятися. Складіть зброю і підніміть руки вгору, тобто капітулюйте.

Олексій Данілов зазначив, що він особисто проти такого сценарію, бо вважає, що капітуляція має підписувати не Україна, а інша країна. Данілов підкреслив, ну а ті попередження Кремля про ракетний обстріл нових об'єктів, то це не новина. Всім добре відомо, що, на жаль, Росія може своїми ракетами дістати і завдати шкоди будь-якому українському місту.

За словами секретаря РНБО, як не крути, але все спирається на наявність сучасного якісного озброєння. Якби Україна мала повний арсенал зброї, то мала б набагато більше шансів швидше вибити ворога зі своєї землі. З огляду на все це Київ не припиняє діалог із союзниками щодо надання озброєння.

Данілов також заявив, що якщо Україна отримає необхідне озброєння, тоді "все стане на свої місця".

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ продовжують контрнаступ: окупантів вибили ще з одного населеного пункту на Херсонщині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини