У РНБО пригрозили Росії розширенням географії ударів

Олексій Данілов попередив, що незабаром буде ще більше ударів по території РФ

Українські війська продовжать розширювати географію ударів по військових об'єктах країни-агресора. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у себе на Twitter зробив секретар РНБО Олексій Данілов, уточнивши при цьому, що для ударів по території Росії використовуватиметься виключно зброя українського виробництва.

"З кожним новим бойовим завданням українські бойові БПЛА та морські дрони стають все більш точними, оператори - більш досвідченими, бойове злагодження - більш ефективним, а виробники набувають можливості удосконалювати тактико-технічні характеристики", - заявив Данілов.

За його словами, початок серпня став успішним для "українських мисливців". Це мотивує ще більше розширювати географію застосування української зброї на території РФ.

"Далі – розширення масштабів, дальності бойової роботи, рівня та тяжкості російських втрат. Російські цілі – це найкращий полігон для української зброї та її реклами на світовому рівні озброєння", - упевнений Олексій Данілов.

Він додав, вітчизняний ВПК отримав величезний шанс на відродження і на позиціонування себе як одного з лідерів у світі, тому що нова техніка, яка тепер застосовуватиметься проти РФ, не має аналогів у світі.

Читайте також на порталі "Коментарі" - атака українських морських дронів на Новоросійськ завершилася дуже ефектно та ефективно. Стало відомо, що внаслідок цієї спецоперації СБУ у новоросійській бухті пошкоджено великий десантний корабель "Оленегорский горняк". А спікер Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк попередила, що вибухи, подібні до тих, що сталися сьогодні у Феодосії (куди дісталися вже БПЛА і де росіяни розмістили величезне нафтосховище, яке використовується для заправки Чорноморського флоту РФ), можуть повторитися. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".