У РФ знову втрати: у ГУР розкрили деталі вибухів на російському "Морозовську"

ГУР "минунули" Су-34 та склад боєприпасів

Внаслідок ударів по російському летовищу "Морозовськ" 3 серпня вдалося знищити ворожий винищувач-бомбардувальник Су-34 і склад боєприпасів, ще два літаки, ймовірно, пошкоджені уламками. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони.

"Дані космічної розвідки свідчать - внаслідок вогневої поразки військового аеродрому держави-агресора Росії "Морозовськ" в Ростовській області 3 серпня знищено винищувача-бомбардувальника Су-34. Ще два російські літаки такого ж типу ймовірно пошкоджені уламками - поряд з бортами зафіксовано", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що повністю знищили ворожий склад авіаційного озброєння. ГУР наголошує, що від вторинної детонації російських боєприпасів на території аеродрому та навколо нього видно великі площі випаленої землі.

Крім того, отримали "чітко помітні з космосу пошкодження" чотири технічні будівлі та два ангари на авіабазі "Морозовськ".

Читайте також на порталі "Коментарі" - нам потрібне спільне рішення з нашими партнерами: Зеленський заявив про новий поворот у війні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ніч проти 3 серпня Сили оборони завдали удару по аеродрому Морозовськ (Ростовська область, РФ). Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

"Зафіксовано попадання у склади з боєприпасами, де зберігалися, зокрема, й керовані авіаційні бомби. Інформація про поразку засобів ППО та авіаційної техніки ворога уточнюється", - йдеться у повідомленні.