У РФ заявили про "знищення" кількох HIMARS в Україні

Також у Росії звітували про знищення техніки, якої навіть не існує

У Міністерстві оборони Росії знову заявили про те, що нібито знищили українські HIMARS. Про це повідомляється в Telegram-каналі ЗСУ.

Як стало відомо, в Міноборони Росії заявили, що за останні два тижні знищили в Україні 4 HIMARS. Також у звіті стверджується, що окупантам нібито вдалося знищити одну транспортно-зарядну машину до системи HIMARS, однак такої машини просто не існує. Установка HIMARS сама заряджає себе завдяки механізму, який є висувною консолью з електролебідкою.

Зазначається, що в США кілька днів тому офіційно заявили, що жодну систему HIMARS, яку було передано Україні, не було знищено.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформували про те, що від потужного вибуху в Херсоні затремтіли стіни будинків: що відомо (ФОТО). Вибухи вже не лише у Херсонській області, а й у самому Херсоні.

Читайте також про те, що росія хоче все й одразу: у Держдумі зібралися приєднувати Придністров'я . У Росії хочуть розглянути питання приєднання до Росії Придністров'я "у найближчій перспективі".

Сайт "Коментарі" повідомляли про те, що чомусь Лукашенко хоче, щоб війна швидше закінчилася – навіщо вмовляє Україну. Самопроголошений президент Білорусі все ще намагається уникнути прямої участі білоруської армії у війні проти України.

Також "Коментарі" поінформували про те, що тиск посилюється: що потрапило до нового санкційного пакету ЄС – чи зараз рухне економіка РФ. Нові санкції ЄС вплинуть на стан справ у РФ, але не підірвуть можливість путінського режиму продовжувати війну проти України.