Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ відразу мінус три командні пункти: Генштаб розкрив подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ відразу мінус три командні пункти: Генштаб розкрив подробиці

Сили оборони України ракетами Storm Shadow вразили три командні пункти РФ

сьогодні, 16:00
Поділіться публікацією:

Українські війська вразили три командні пункти Росії. Були використані ракети Storm Shadow та снаряди GMLRS. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у звіті Генштабу ЗСУ.

У РФ відразу мінус три командні пункти: Генштаб розкрив подробиці

Ракети Storm Shadow. Фото: із відкритих джерел

"Днями завдано успішної вогневої поразки по командних пунктах 35-ї та 27-ї окремих мотострілкових бригад, а також одному з командних пунктів 2-ї загальновійськової армії збройних сил РФ. Результати ударів уточнюються", — йдеться в повідомленні.

Як зазначають у Генштабі, бойову роботу виконали підрозділи Повітряних сил та ракетних військ та артилерії Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони.

"Поразка сталася ракетами Storm Shadow та реактивними снарядами GMLRS", — додали військові.

Читайте також на порталі "Коментарі" — минулої доби на фронті сталося 159 бойових зіткнень. При цьому на Куп'янському напрямі було більше атак РФ, ніж Покровському. Про це йдеться в оновленому зведенні Генштабу ЗСУ.

Зазначається, що на Куп'янському напрямку кількість атак за добу зросла до 22. Сили оборони відбивали штурмові дії противника у Сіньківки, Новоселівки, Піщаного, Стельмахівки та Лозової.

У свою чергу, на Курахівському напрямі Сили оборони зупинили ворожі атаки поблизу Цукуріного, Острого, Георгіївки, Антонівки, Костянтинівки та у напрямку Богоявленки, де ворог 28 разів намагався прорвати оборону ЗСУ. А на Покровському напрямку українські воїни відобразили 15 штурмів та атак у районах населених пунктів Миколаївка, Селидове та Лисівка, де загарбники, за підтримки авіації, намагалися витіснити підрозділи ЗСУ із займаних рубежів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ збили черговий російський літак: де це сталося.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини