У РФ скаржаться на атаку безпілотником Курської області: деталі

У Курській області заявили про пошкоджені адмінбудівлі внаслідок атаки дрона

У місті Рильськ Курської області Росії цієї ночі було чути кілька вибухів. Як повідомляє портал "Коментарі", подробицями інциденту у себе в Telegram поділився губернатор Курської області РФ Роман Старовойт.

Як розповів Старовойт, причиною вибуху став безпілотник, який скинув вибухівку на Рильськ. В результаті щонайменше пошкоджено дві адміністративні будівлі, також вибито скло в Покровському храмі. Він також заявив, що внаслідок атаки безпілотника ніхто за медичною допомогою до медиків не звертався.

Зазначимо, останнім часом у Росії систематично чути вибухи, відбуваються різноманітні надзвичайні ситуації. Все частіше вибухи чути не лише у прикордонних з Росією областях, а й у самій Москві, а також у Підмосков'ї.

Читайте також на порталі "Коментарі" – вночі 5 серпня у районі Кримського мосту було дуже неспокійно. Вже підтверджено інформацію про те, що в Керченській протоці морський дрон протаранив російський танкер.

Також видання "Коментарі" повідомляло – атака 4 серпня українських морських дронів на Новоросійськ завершилася дуже ефектно та ефективно. Стало відомо, що внаслідок цієї спецоперації СБУ у новоросійській бухті пошкоджено великий десантний корабель "Оленьогірський гірник". А спікер Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк попередила, що вибухи, подібні до тих, що сталися сьогодні у Феодосії (куди дісталися вже БПЛА і де росіяни розмістили величезне нафтосховище, яке використовується для заправки Чорноморського флоту РФ), можуть повторитися. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".