У РФ Путін урочисто відзначив День сім’ї: у цей час ракети прилетіли в дитячу лікарню і пологовий

РФ безжально знищує українські сім’ї

8 липня у терористичній Росії відзначають День сім’ї. Із цієї нагоди кремлівський диктатор Путін навіть зустрівся із переможцями конкурсу "Це у нас сімейне". Під час зустрічі із ними він навіть підтримав ідею створення в РФ нового свята для багатодітних сімей.

"Я згоден. Це, здавалося б, дрібниця, але вона може мати значення для багатодітних сімей. Вона не лише державу мобілізуватиме, а й самі сім'ї", — сказав диктатор.

На думку Путіна, на це свято чекатимуть і діти, і сім'ї в цілому. Відзначається, що цього дня відвідування розважальних парків та атракціонів для багатодітних сімей може бути безкоштовним.

Поки кремлівський диктатор говорив про сімейні цінності, підтримку багатодітних сімей, його війська вбивали українські сім’ї. Зокрема, як це цинічно не звучить, частина ударів "кремлівського психопата" була присвячена саме дітям. Так, російська ракета прилетіла не тільки в дитячу лікарню "Охматдит", а і у клініки "Адоніс" та "Ісіда". Ці медустанови спеціалізуються на педіатрії та гінекології, зокрема, репродуктології. За попередніми даними прокуратури, там загинуло 7 людей. Медустанови повідомили про тимчасове припинення роботи.

"На лівому березі Києва ЙР влучила у пологовий будинок Isida. Через деякий час після Охматдиту. Схоже, хтось у Кремлі отримує особливе задоволення від цього. ЙР б'є по дітям. По дитячій лікарні. Пізніше по пологовому будинку на лівому березі Києва. Цілеспрямовано. Робитимемо тепер все, щоб відплатити тією ж монетою і обов'язково — всупереч будь-якій моралі! Усі можливі методи доведеться застосувати, адже всі можливі "лінії" перейдені", - відзначив у Фейсбуці громадській активіст Сергій Наумович.

Портал "Коментарі" розповідав, що 8 липня росіяни цілеспрямовано вдарили по дитячій лікарні "Охматдит". При цьому є думка, що попереду на українців чекають ще більш страшні випробування.