У РФ поскаржилися на атаку БПЛА: де були чутні вибухи та почалися пожежі

У РФ оцінили наслідки дронової атаки на підприємствах

Як передає портал "Коментарі", в ніч проти суботи, 5 жовтня, Воронезька область РФ знову опинилася під атакою безпілотників. Спочатку губернатор регіону Олександр Гусєв написав, що російські засоби радіоелектронної боротьби та протиповітряної оборони нібито збили та придушили кілька дронів. Потім чиновник поскаржився, що було атаковано кілька підприємств, які нібито "випускають цивільну продукцію", і на території одного з них є поранена, а також виникла пожежа.

"За уточненими даними, одна людина поранена. Чоловік отримав осколкове поранення в руку. На території одного поверху в будівлі того ж підприємства виникло загоряння. На місці події працюють оперативні служби", - зазначив Олександр Гусєв.

Губернатор стверджував, що на іншому підприємстві, яке зазнало дронова атака, нібито немає руйнувань і постраждалих.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у Росії сильне полум'я охопило одразу дві нафтобази. Так, у Воронезькій області на територію нафтобази ТОВ "Аннанафтопродукт" впав дрон, в результаті спалахнула цистерна. Як передає портал "Коментарі", про це у мережі повідомив губернатор області Олександр Гусєв.

"В Аннінському районі Воронезької області кошти РЕБ придушили українські БПЛА, один з яких упав на територію нафтобази. Сталося спалах порожньої цистерни. За попередньою інформацією, потерпілих немає", - повідомив губернатор Воронезької області.

Крім того, у Пермському краї виникла потужна пожежа на приватній нафтобазі у промзоні села Осенцы. За інформацією телеграм-каналу Shot, пожежа охопила площу 10 тисяч квадратних метрів. Повідомляється, що вогонь охопив ємності з паливом, на місці працюють понад 60 пожежників та 19 одиниць техніки. При цьому причини події не вказуються.

Також видання "Коментарі" повідомляло – нафтобази у Ростовській області палають, а Кремль мовчить: що приховує російська пропаганда.