Головна Новини Суспільство Війна з Росією У РФ назвали жителів «ЛДНР» неблагонадійними і закликали ставитися до них як Китай до уйгурів
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ назвали жителів «ЛДНР» неблагонадійними і закликали ставитися до них як Китай до уйгурів

У РФ заявляли, що Україна «принижує» жителів Донбасу, але самі росіяни їх реально вважають людьми другого ґатунку

сьогодні, 16:35 comments1094
Поділіться публікацією:

Російські Z-пропагандисти у своїх ЗМІ відкрито почали називати жителів Донбасу людьми другого ґатунку, яким не можна давати свободи і яких необхідно пропускати через фільтраційні табори, як неблагонадійних, на цей факт звернув увагу журналіст Денис Казанський.

У РФ назвали жителів «ЛДНР» неблагонадійними і закликали ставитися до них як Китай до уйгурів

Танай Чолханов

"Цим регіонам у жодному разі не можна давати жодної свободи. І спочатку встановити там особливий режим і фільтраційні заходи. І, якщо хочете, так, я вважаю їх неблагонадійними. Я там був, воював у ополченні, знаю, про що говорю. Порядок там навести можна, якщо перші п'ять років ставитися до них так, як Китай до локацій уйгурів. І ввести туди російські поліцейські підрозділи, а також військову поліцію, особисто. Під час війни всі ці регіони мають повністю контролюватися контррозвідкою", — заявив російський "захисник Донбасу" Танай Чолханов.

Отакі "захисники" прийшли з Росії, за російськомовне населення заступатися, зазначив Казанський.

"А пам'ятаєте, як російська влада розповідала, що Донбас в Україні утискають, ненавидять, пригнічують? Ну, ось тепер почитайте, що пишуть про жителів Донбасу російські визволителі. Такого жодні бандерівці собі ніколи не дозволяли. Просто відвертий нацизм. Так, саме так він виглядає. Справжні окупанти, нацисти та поневолювачі прийшли на Донбас із Росії. І ось черговий доказ цього", — каже Казанський.

При цьому він додав, що ті, хто воює на Донбасі за Росію та ЛДНР, вони воюють за тих росіян, які їх навіть за людей не вважають.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що в Росії визнали, що вони захоплюють міста Донбасу, рівняючи їх із землею.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини