У РФ намагалися спалити ще один військкомат

У приміщення військового комісаріату кинули пляшки із запальною сумішшю.

У російському Новосибірську до приміщення військового комісаріату кинули пляшки із запальною сумішшю. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє російський "Інтерфакс" із посиланням на уряд регіону та військового комісара Новосибірської області Євгена Кудрявцева.

"29 вересня о 6:25 була здійснена спроба здійснити підпал військового комісаріату по Кіровському та Ленінському районах міста Новосибірська. У два вікна були кинуті пляшки із запальною сумішшю, що викликали загоряння площею 0,5 квадратного метра із зовнішнього боку, яке було оперативно". повідомляють у військовому комісаріаті Новосибірської області.

У повідомленні також йдеться, що майну та приміщенню військкомату не завдано великої шкоди, підозрюваного затримали, проводяться слідчі заходи.

Читайте на порталі "Коментарі" - після погроз застосування Росією ядерного озброєння проти України, США та їхні союзники посилюють спостереження за ядерним арсеналом РФ насамперед по лінії своїх розвідувальних служб. Генсек НАТО Єнс Столтенберг вважає, що до загроз застосування Росією ядерної зброї слід ставитися серйозно. Про що говорять ці заяви? Блефує Путін, розмахуючи ядерною палицею – чи ні? Чи може Захід (а можливо, й Китай) зіграти на випередження, не давши Росії застосувати ядерний арсенал проти України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Путіна назвали завдання-мінімум щодо війни в Україні.