У Раді заінтригували заявою: яку відповідь незабаром отримає Кремль

Нардеп Єгор Чернєв заявив, що незабаром будуть конкретні результати застосування вітчизняних ракет

Деякі ракети українського виробництва вже пройшли апробування. Але треба ще закрити низку питань, зокрема, вирішити проблеми з комплектуючими, необхідними для ракет. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів нардеп, голова постійної української делегації у Парламентській Асамблеї НАТО Єгор Чернєв.

Парламентарій зазначив, що незабаром усі побачать результати застосування українських балістичних ракет.

"Якщо говорити про "Ольху", тут питання є певні скажемо так до виробництва цих ракет. Я не зараз вдаватимуся в деталі, але є комплектуючі, які на сьогоднішній день ми не можемо, на жаль, швидко отримувати", - розповів Єгор Чернєв.

Нардеп також сказав, що у разі застосування оперативно-тактичних ракетних комплексів на кшталт "Гром", то щодо їх застосування ведеться робота.

"І президент уже говорив про те, що балістичні наші ракети пройшли випробування. Тут, повірте мені, скоро будуть конкретні результати, які побачить не лише Україна, а й Російська Федерація", - наголосив народний обранець.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Сили оборони України завдали вогневої поразки аеродрому та військовому заводу російських окупантів. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ, передає портал "Коментарі".

Сьогодні вночі завдано вогневої поразки з інфраструктури військового аеродрому "Липецьк-2", що в Липецькій області Росії. Зокрема, метою були склади боєкомплекту, місця зберігання паливно-мастильних матеріалів та авіаційної техніки. Відомо, що на аеродромі базуються літаки Су-34, Су-35 та МіГ-31 повітряно-космічних сил противника.

Також Сили оборони України атакували федеральне казенне підприємство "Завод ім. Є.М. Свердлова" у місті Дзержинськ Нижегородської області Росії. Тут виробляються хімічні речовини для артилерійських боєприпасів та фугасних авіабомб. Також, за наявною інформацією, на території заводу зберігалися керовані авіаційні бомби.