У Путіна зробили нову заяву щодо мирних переговорів

Речник Кремля повідомив, чи бачить Путін передумов для мирних переговорів з Україною.

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що Росія не бачить передумов щодо початку мирних переговорів для закінчення війни в Україні. За словами представника Путіна, Росія має працювати для "досягнення цілей". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Дмитрій Пєсков у коментарі ведучому пропагандистської програми "Москва. Кремль. Путін" Павлу Зарубіну розповів, чи існує можливість найближчим часом розпочати мирні переговори з Україною. Речник Кремля відкинув такі ідеї вказавши, що Росія має виконати цілі, які були озвучені Путіним.

"Жодних передумов для переговорів поки що немає. Нам треба працювати та досягати цілей, поставлених нашим президентом", – сказав Пєсков.

Речник Кремля заявив, що НАТО не бажає враховувати стурбованість, яку озвучує Росія тому Північноатлантичний альянс буде залишатись ворогом Москви.

Нагадаємо, що на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну російський диктатор Володимир Путін назвав цілями Росії у війні демілітаризацію та денацифікацію українських територій. У червні перед Самітом миру Путін заявив, що Росія готова йти на мирні переговори, однак Україна має віддати п'ять областей під контроль РФ, а також бути без'ядерною та нейтральною державою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США пояснили, яку небезпеку для України становлять заклики Орбана щодо мирних переговорів з Росією.

Також "Коментарі" писали про опитування, яке показало мінімальні умови за яких Україна має вступати у мирні переговори з Росією щодо закінчення війни.