У Пентагоні назвали місто, яке стало "бійнею" для росіян

Американський генерал Марк Міллі розповів, що російські сили зазнали значних втрат атакуючи українське місто.

Керівник Об’єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі заявив, що українські військові вдало проводять зону оборону у Бахмуті. Росіяни змушені атакувати великими силами, проте не досягають жодного прогресу, а місто стало для них "бійнею". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Генерал Марк Міллі виступив перед американськими чиновниками з Палати представників у справах збройних сил та розповів про ситуацію поблизу Бахмута. Керівник Об’єднаного комітету начальників штабів вважає, що у самому українському місті воює близько 6 тис. найманців з ПВК "Вагнер".

"Вони зараз ведуть бойові дії в першу чергу в Бахмуті. Ймовірно, мова йде про 6 тис. справжніх найманців і, можливо, ще 20-30 тис. новобранців, багато з яких вийшли з в'язниць", - говорить Міллі та додає, що "вони зазнають величезні втрати в районі Бахмута".

Американський генерал зауважив, що завдяки ефективній роботі ЗСУ за останні три тижні росіяни не отримали ніякого прогресу у Бахмуті.

"Це бійня для росіян. Вони отримують удари в районі Бахмуту", - підсумував становище російських найманців в українському місті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Збройні сили України знищили російський бомбардувальник Су-24, який прямував у бік Бахмута.

Також "Коментарі" писали про командувача Сухопутних військ ЗСУ, який назвав головне задання у Бахмуті. Генерал-полковник Олександр Сирський під час розмови з українськими військовими сказав, що головне виснажити ворога та завдати йому значних втрат перед контрнаступом ЗСУ.