Головна Новини Суспільство Війна з Росією У окупантів поспіх на фронті: у ЗСУ розповіли, що відбувається на найгарячіших напрямках
commentss НОВИНИ Всі новини

У окупантів поспіх на фронті: у ЗСУ розповіли, що відбувається на найгарячіших напрямках

У ЗСУ назвали можливі причини постійних атак росіян

6 липня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:

Складається враження, що російські окупанти немов кудись поспішають на фронті в Україні, щось їх змушує, не зважаючи на втрати знову і знову йти на штурми. Як повідомляє портал "Коментарі", такою думкою в ефірі каналу "Київ24" поділився політолог і військовослужбовець Збройних сил України Кирило Сазонов.

У окупантів поспіх на фронті: у ЗСУ розповіли, що відбувається на найгарячіших напрямках

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Експерт зазначив, що окупантів щось жене, "і вони, не зважаючи на втрати, лізуть і на Часів Яр, і на Торецький напрямок, і на Покровський". Воїн додав, що саме тому втрати ворога в Україні останнім часом такі великі.

На думку співрозмовника, поспіх супротивників може бути пов'язаний зокрема з тим, що нашій державі можуть надати американські винищувачі F-16, завдяки яким українці зможуть тримати під контролем ситуацію в повітрі.

"Насправді, складається враження... що ворог дуже кудись поспішає, що часу в нього залишилося мало. З чим це пов'язано, — сказати важко. Можливо, будуть якісь переговори восени, можливо, вони прив'язуються до виборів президента Сполучених Штатів, можливо, вони чекають, як і ми, на F-16, на ракети, на те, що ми контролюватимемо повітря і все буде по-іншому, бо без КАБів (керовані авіабомби, — Ред.) вони вже, мабуть, не зможуть працювати", — наголосив експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські розвідники завдали серії успішних FPV-ударів з метою російських окупантів. Їх здійснили оператори підрозділу ГУР Міноборони України "Ghost". Про це йдеться у повідомленні ГУР.

Також видання "Коментарі" повідомляло – незважаючи на те, що останнім часом значно почастішали розмови про можливі переговори між Києвом та Москвою за участю посередників, йдеться не про повне встановлення миру, а лише про можливе перемир'я. Протистояння на українській території є цивілізаційним – це війна між Заходом та Сходом. Про це в інтерв'ю Radio NV розповів професор Українського католицького університету, історик Ярослав Грицак.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини