У окупантів мінус ще одна нафтобаза: де потрапили ЗСУ

В окупованих Ровеньках знову запалала нафтобаза після повітряної атаки

У тимчасово окупованих Ровеньках Луганської області в ніч проти 12 жовтня сталася сильна пожежа на нафтобазі. Перед вогненним НС у регіоні працювали системи ППО російських загарбників через повітряну атаку. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

Місцеві жителі у мережі ділилися коментарями про вибухи в районі міста Ровеньки, які чути цієї ночі.

Тим часом пропутинські паблики писали, що нібито повітряну атаку було "відбито" ППО російських загарбників. Які саме цілі нібито збивали окупанти – не уточнюється.

Водночас у мережі з'явилися кадри про палаючу місцеву нафтобаз.

Крім того, в мережі були опубліковані фото з супутника цього нафтового об'єкта в Ровеньках, за яким нібито був черговий "приліт" і сталася пожежа.

Слід зазначити, що удари по нафтооб'єкту російських загарбників в окупованих Ровеньках відбуваються не вперше.

Так, наприклад, нафтобаза в Ровеньках палала перед тим у травні після "прильотів". У Луганську ОВА тоді зазначали, що руйнування на об'єкті були досить суттєвими.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у Росії сильне полум'я охопило одразу дві нафтобази. Так, у Воронезькій області на територію нафтобази ТОВ "Аннанафтопродукт" впав дрон, у результаті спалахнула цистерна. Про це у мережі повідомив губернатор області Олександр Гусєв.

"В Аннинському районі Воронезької області кошти РЕБ придушили українські БПЛА, один із яких упав на територію нафтобази. Відбулося загоряння порожньої цистерни. За попередньою інформацією, постраждалих немає", - повідомив губернатор Воронезької області.

Крім того, у Пермському краї виникла потужна пожежа на приватній нафтобазі у промзоні села Осенцы.