У Міноборони РФ прокоментували вбивство українських полонених на Курщині

У Міноборони РФ стверджують, що окупанти нібито нікого не вбивали, і вся інформація про протилежне, «фейк»

Голова спецназу "Ахмат", представник Міноборони країни агресора Росії Апти Алаудінов назвав "фейком" новину про розстріл полонених бійців Збройних сил України в Курській області.

"Їм треба зараз створювати будь-які фейки для того, щоби їхні бійці не здавалися в полон. Тим більше, розуміючи, що в них уже підрозділи кидають позиції і біжать, що можна вважати відкрито, бійці кажуть, що вони не в змозі воювати, хочуть здатися", — вигадав чергову маячню Алаудінов.

Більше того, він заявив, що незабаром українські військові в Курській області будуть змушені або тікати, або опиняться у "котлі". При цьому відомо, що Алаудінов уже неодноразово анонсував "проблеми" та "котли" для ЗСУ, але за фактом такі проблеми одержує виключно агресор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що проект DeepState повідомив, що російські окупанти розстріляли 9 українських військових, які здалися в полон у Курській області. У DeepState відзначили, що від своїх джерел в 1 ОТБр отримали інформацію про те, що російські ублюдки 10 жовтня розстріляли дронників та суміжників у районі населеного пункту Зелений Шлях. Уповноважений ВР з прав людини Дмитро Лубинець повідомив, що надіслав листи до Міжнародного комітету Червоного Хреста та ООН з приводу ймовірного розстрілу росіянами українських військових.

Бійці 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади помстилися за смерть українських військових, яких розстріляли російські загарбники. Як повідомили у Десантно-штурмових військах ЗСУ, було знищено штурмову групу росіян в одному з населених пунктів Курської області.