У Міноборони РФ почали скиглити, що Україна перекидає резерви до Курської області

Алаудінов стверджує, що в Курській області ЗСУ почали отримувати підкріплення

Заступник начальника Головного військово-політичного управління Збройних сил РФ командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апти Алаудінов заявив, що нібито Збройні сили України знімають особовий склад з інших напрямків для перекидання в Курську область.

"Ми бачимо, фіксуємо - знімає свій особовий склад, перекидає його сюди, намагаючись утримати територію, яку він уже зайняв на території Курської області", - сказав він.

При цьому Алаудінов традиційно заявив, що російська армія нібито ефективно протидіє Силам оборони. Також він каже, що російські підрозділи нібито працюють дуже злагоджено.

"Підрозділи всі суміжні працюють дуже злагоджено, і я так думаю, що таким чином ми завдаємо дуже великої шкоди противнику, тому що він потихеньку вичерпується", - заявив Алаудінов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що російські окупанти перейшли у контрнаступ у Курській області. Російське командування збільшило Курське угруповання до 35 тис. і вважає, що такої кількості військових вистачить для того, щоб витіснити Сили оборони з Курської області. Експерти зазначають, що найближчим часом стане ясно, у що може вилитися цей контрнаступ. Крім того, відомо, що Путіну пообіцяли повернути всі захоплені території до 1 жовтня.

Також "Коментарі" розповідали , що росіяни активно перекидають своїх військових у Курську область і назбирали там уже 35 тисяч особового складу. Сюди перекинули 106 дивізію ВДВ і багатостраждальну 155 морської піхоти. Всі ці підрозділи, які росіяни перекинули в Курську область в пожежному порядку, могли зараз бути будь-де. Під Покровськом, Торецьким, Лиманом, Запоріжжям .