У Мелітополі росіян, бурятів, осетинів, кадировців уже більше, ніж місцевих жителів, – мер

Мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що до міста не припиняють перекидати російські війська

У тимчасово захоплений Мелітополь Запорізької області продовжують прибувати окупанти. Росіян у місті вже більше, ніж місцевих жителів, які лишилися в окупації. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram розповів мер Мелітополя Іван Федоров.

"У Мелітополі кількість іноземних "туристів" - росіян, бурятів, осетинів, кадировців - перевищила кількість місцевих жителів, які змушені залишатися в окупації", - написав мер.

За словами Івана Федорова, загарбники Мелітополя селяться у житло людей, які виїхали з окупації, перевдягаються у цивільний одяг та підслуховують розмови на вулицях, а також пересуваються містом у шкільних автобусах з написом "діти" та на легкових автомобілях з українськими номерами.

Раніше Іван Федоров повідомив, що морг Мелітополя переповнений тілами загарбників. У місті розповсюджують рекламу похоронного бюро щодо відправки 200-х до Росії.

У селі Велика Білозерка під морг переобладнали захоплену школу, а екскаватор місцевої агрофірми використовують для копання могил.

Федоров також повідомив, що сьогодні через Камиш-Зорю із Токмака залізницею відправили вагони-рефрижератори, заповнені тілами вбитих окупантів.

У Михайлівці налякані окупанти перешіптуються між собою про перспективи вирушити “на забій” до Василівки. А в Токмаку реанімація вже забита тяжко пораненими російськими військовими.

Читайте також на порталі "Коментарі" - у Генштабі ЗСУ розповіли, які плани росіяни мають, якщо вдасться окупувати весь Донбас.

Також видання "Коментарі" повідомляло – до Білорусі прибула комісія Міноборони РФ: подробиці.