У Маріуполі гуманітарна допомога потрапляє на полиці магазинів

Частина гуманітарних вантажів з території РФ, опиняється на полицях місцевих продуктових магазинів

Окупанти продовжують запроваджувати проти мирного населення тактику терору. Частина продуктів харчування, що приходять до окупованого міста, опиняються на полицях місцевих магазинів. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

За його словами, у місті зростає невдоволення серед населення через корупцію окупантів.

"У Маріуполі через зруйновані об'єкти інфраструктури критичні проблеми з електроенергією та водопостачанням. Невдоволення з боку місцевого населення викликають корумповані дії окупаційної влади. Зокрема, частина продуктів харчування, які завозяться, так званим гуманітарним вантажем з території РФ, опиняється на полицях місцевих продуктових магазинів", - підкреслив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що дружина захисника "Азовсталі" розповіла, що чоловік думає про операцію порятунку. Українка Наталя Зарицька повідомила, що минулого вівторка, вдень, перебуваючи в приміщенні українського посольства на території Туреччини, поспілкувалась в ході телефоної розмови з чоловіком, який в той день разом з іншими бійцями перебував на підприємстві "Азовсталь". Про це дружина одного із захисників "Азову" розповіла під час ефіру інформаційного телемарафону. Бійці в той час знаходились на території "Азовсталі". Вона ще зазначила, що від чоловіка взнала про трагічну долю інших азовців, яких добре знала. Ще Зарицька передала думку свого чоловіка про операцію з їх порятунку. При цьому, дружина бійця цього полку, що разом з іншими родичами військових з Маріуполя, прибула в Туреччину, подякувала турецькій владі за вже зроблену підтримку захисників України.