Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Маріуполі було дуже гучно: що втратили окупанти
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі було дуже гучно: що втратили окупанти

Після вибухів у Маріуполі пошкоджено базу та ППО окупантів

22 червня 2024, 15:52
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Маріуполі в результаті "бавовни" пошкоджено базу російських загарбників. Як передає портал "Коментарі", про це повідомила Маріупольська міськрада.

У Маріуполі було дуже гучно: що втратили окупанти

Приліт у Маріуполі. Фото: із відкритих джерел

"За попередньою інформацією, внаслідок сьогоднішніх обстрілів, в окупованому місті було потрапляння до базування окупантів. Ушкоджено до 5 одиниць техніки. Також було пошкоджено ППО загарбників", — йдеться у повідомленні.

У міськраді додали, що крім цього є інформація, що удари припали на полігон біля селища Старий Крим та з базування окупантів біля військкомату у селищі Микільське.

Інформації від окупантів про наслідки обстрілів наразі немає, зазначили у міськраді.

Читайте також на порталі "Коментарі" – українські морські піхотинці розбили загін російських штурмовиків під Вовчанськом у Харківській області. Захисники показали відео боїв. Про це повідомляє 36-а окрема бригада морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білінського у Facebook.

На відео показано бойову роботу розвідки морпіхів на Харківському напрямку.                                                                   

"Розгром штурмового загону окупантів під Вовчанськом. Працює розвідка миколаївських морпіхів", — йдеться у повідомленні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ситуація в Харківській області повною мірою стабілізована, українські захисники проводять заходи щодо вибивання супротивника з позицій. Про це в ефірі каналу "Еспресо" розповів командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92 ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/mariupolrada
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини