У Криму росіяни посилили перевірки населення: чого починає боятися ворог

Центр національного спротиву закликав людей передавати інформацію про розміщення сил ворога, його складів та логістики, щоб прискорити деокупацію півострова

На території тимчасово окупованого Криму росіяни посилили перевірку населення після вдалих ударів ЗСУ по інфраструктурі півострова. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє інформаційний ресурс Центру національного опору.

Зазначається, що окупанти збільшили кількість патрулів біля портів та військових об'єктів. Так, представники росгвардії вибірково перевіряють місцеве населення, а саме – телефони та зміст інформації на них.

У ЦНС закликали українців бути пильними та враховувати це під час планування прогулянок. Крім того, інформаційний портал нагадав, що у них на сайті є розділ корисних порад, де можна ознайомитися з інструкціями щодо очищення телефону.

Водночас, Центр національного спротиву закликав людей передавати інформацію про розміщення сил ворога, його склади та логістику, щоб прискорити деокупацію півострова.

Читайте також на порталі "Коментарі" - українці висловилися про майбутнє Криму та Донбасу після звільнення.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у тимчасово захопленому Криму російські загарбники готуються 8 вересня провести так звані місцеві вибори до фейкових органів самоврядування.

Як повідомляє Центр національного спротиву, росіяни формують списки з філій кремлівської ради громадських діячів на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей, які поїдуть "спостерігачами". Тобто їхнім завданням допомагатиме Кремлю ”легалізувати” виборчий процес.

Також, зазначили у Центрі опору, окупаційна адміністрація проводить бесіди з переселенцями у Криму, щоб вони голосували за своїми видами на проживання. Таким чином ворог планує збільшити явку. Окрім того, голосування буде обов'язковим серед військових.