У Криму палає нафтобаза окупантів – сильна пожежа (ФОТО)

Пожежа в Червоногвардійському почалася близько 6 ранку

Як повідомляє портал "Коментарі", близько 6 ранку 31 серпня над селищем Червоногвардійське в північному Криму піднявся густий дим. Окупаційна влада поки що ніяк не коментує ситуацію, але в місцевих пабликах пишуть, що спалахнула нафтобаза.

Також є повідомлення про те, що горять розташовані поряд із нафтобазою супермаркети. Про причини пожежі поки не повідомляється, також не було інформації про вибухи.

На місце події виїхали пожежники. Цікава деталь, що пожежа сталася за кілька годин після того, як президент України Володимир Зеленський попросив жителів анексованого Криму триматися подалі від російських військових об'єктів. Він також попросив кримчан повідомляти українські спецслужби будь-яку інформацію про окупантів, оскільки це допоможе швидше звільнити Крим.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що Україна вже розробляє евакуаційні маршрути для кримчан на час активної фази деокупації. Він також порадив мирним жителям перевірити притулок.

Зазначимо, що на території окупованого півострова протягом серпня не змовкають вибухи. Громадська організація "Кримськотатарський ресурсний центр" підрахувала, що з 9 по 24 серпня в Криму сталося щонайменше 27 вибухів на низці об'єктів, у тому числі аеродромах та складах з боєприпасами.

Читайте також на порталі "Коментарі" - чому Ердоган заплющив очі на російські С-300 через Босфор - про що говорить такий крок Туреччини. Експерти детально розібралися в ситуації.