Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Кремлі прояснили свою позицію щодо статусу Херсона та Запоріжжя
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі прояснили свою позицію щодо статусу Херсона та Запоріжжя

Москва хоче обговорювати з Києвом, як далі бути з українськими Херсоном та Запоріжжям

7 червня 2022, 15:45
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков вважає неправильною інформацію про відмову Кремля обговорювати під час переговорів з Україною статус Запоріжжя та Херсона. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагенство "РІА Новини", цитуючи заяву головного рупора Кремля.

У Кремлі прояснили свою позицію щодо статусу Херсона та Запоріжжя

Дмитро Пєсков. Фото DW

Вперше інформацію про відмову Москви обговорювати з Києвом майбутній статус українських Херсона та Запоріжжя оприлюднила газета "Известия". Російське ЗМІ заявило, що, якщо переговори між Москвою та Києвом, і відновляться, то Росія жорстко стоятиме на позиції, що обговорювати майбутнє тимчасово окупованих частин Херсонської та Запорізької областей немає жодного сенсу, мовляв, це питання для РФ закрите, також, як закрито питання. з Кримом та Донбасом.

Дмитро Пєсков назвав такий стан речей неправильною інформацією, яка перекручена.

Зазначимо, Офіс президента не раз озвучував свою офіційну позицію, що не готові обговорювати припинення війни з Росією, погодившись на територіальні поступки. Київ публічно заявляв, що Донбас та Крим – це також територія суверенної держави Україна та торги тут не доречні. Говорячи про інші тимчасово окуповані території України президент Зеленський заявляв, що обов'язково настане час, коли їх буде звільнено від російських загарбників.

Читайте на порталі "Коментарі" — через морську блокаду голод все ближче: як покінчити з російським шантажем і вирішити проблему.

Також видання "Коментарі" повідомляло — українські військові не залишили сліду від елітних російських військ на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини