У Канаді відреагували на ядерні погрози Путіна: до чого закликали союзників

Канада закликає підтримувати Україну і не звертати уваги на погрози Путіна застосувати ядерну зброю.

Очільник Постійного комітету Палати громад Канади із закордонних справ та міжнародного розвитку Алі Ехсассі заявив, що Володимир Путін намагається залякати Захід ядерною зброєю. Однак на думку Ехсассі, не слід звертати увагу на ядерні погрози російського диктатора, а натомість потрібно збільшити допомогу Україні.

Алі Ехсассі в коментарях "Укрінформу" відреагував на постійні спроби Путіна залякати міжнародних партнерів України ядерними погрозами.

"Ми вже чули раніше щось подібне від Володимира Путіна, тому не варто приділяти надмірної уваги його словам. Натомість варто дослухатися до України й бути готовими надати їй усю можливу підтримку", - сказав Ехсассі.

Канадський політик зауважив, що українці за час війни показали "неймовірну відвагу" та самі добре знають, що їм потрібно для війни проти Росії. За словами Алі Ехсассі, Канада й надалі підтримуватиме Україну у цій війні.

"Хоча між союзниками є розбіжності стосовно того, чи доцільно бити по території Росії, Канада завжди беззастережно підтримуватиме Україну", - додав Ехсассі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чи потрібно хвилюватися ядерним погрозам російського диктатора Володимира Путіна. Що буде свідчити про готовність Росії застосувати ядерну зброю проти України.

Також "Коментарі" писали про російську авіакомпанію, яка вимагає від Канади багатомільйонної компенсації через санкції проти Росії. Причиною цього стали російські пасажирські літаки, які заблоковані в канадських аеропортах з початку повномасштабного вторгнення РФ.