У ГУР відреагували на заколот Пригожина в РФ: конфлікт реальний чи постановка

Глава ГУР заявив, що ворожнеча між ПВК Вагнером та військовим командуванням РФ вигідна Україні

Протистояння, яке в цей час розгортається між ватажком ПВК "Вагнер" та російським Міноборони, цілком реальне і те, що відбувається на території країни-агресора – не постановка. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив голова Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

"Я ніяк не назву (Ред. - те, що відбувається в РФ) грою на публіку або фейком. Це абсолютно не туди. Це конфлікт цілком реальний і вони це і в принципі не приховують", – заявив Кирило Буданов.

Він додав, подобається це комусь чи ні, але Євген Пригожин у більшості випадків говорить правду, на відміну від спікерів Міноборони РФ, які відверто брешуть у всьому. Пригожин своїми заявами багатьох приводить до тями, зокрема, заявляючи, що на території України точно не переможна війна для Росії. Ватажок "вагнерівців" говорить реальні речі про те, що у росіян закінчуються боєприпаси, про те, що військові не знають, як далі діяти.

"Це зустрічний бій правди з неправдою, хоч і перші, і другі повністю працюють на Російську Федерацію", – наголосив Буданов.

Глава ГУР також висловив думку, що конфлікт Пригожина та Шойгу допоможе українським військовим швидше звільнити Україну та інші території.

Читайте також на порталі "Коментарі" - в Інституті вивчення війни (ISW) оцінили шанси збройного заколоту Євгена Пригожина в РФ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на вулицях російських міст з’явилася військова техніка: що відбувається.

Раніше "Коментарі" писали – диктатору Володимиру Путіну цілодобово повідомляють про заколот Євгена Пригожина: у РФ запровадили жорстоку цензуру.