Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію у Сєвєродонецьку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію у Сєвєродонецьку

На Донецькому напрямку окупанти здійснюють перегрупування підрозділів

13 червня 2022, 18:29
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну зупинку на Донецькому та Сєверодонецькому напрямках станом на вечір 13 червня.

У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію у Сєвєродонецьку

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Так, за даними Генштабу, на Сєвєродонецькому напрямку армія окупантів вела штурмові дії з метою встановлення повного контролю над містом Сєвєродонецьк.

"Противник з завершив наступ на позиції наших військ у районі Метелкіно, успіху не мав.", — Генштаб ЗСУ.

На Донецькому напрямку окупанти здійснюють перегрупування підрозділів та посилюють угруповання, намагаються оточити підрозділи наших військ у районі населених пунктів Лисичанськ, Привілля, Сєвєродонецьк, Борівське.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що експерт назвав крайню дату гарячої фази війни на Донбасі. Олег Жданов прогнозує подальше зниження активності боїв на більшості напрямків. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що на Харківщині та Сєверодонецьку у ворога є частковий успіх: куди вдалося просунутися агресору. Російські окупанти закріпилися на нових позиціях. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що ще один європейський лідер підтримав заклик Макрона "не принижувати Росію". У Європі заявили, що Росія нікуди не зникне після війни. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Київ штурмує ЄС: чи виправдана жорсткість Зеленського – чому союз дедалі ближче до розвалу. Питання щодо перспектив членства України розкрило проблему відсутності єдності всередині самого ЄС. Читайте про це на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини