У Донецьку в диму база російського батальйону "П'ятнашка"

На території бази вибухають боєприпаси

Неподалік окупованого Донецька спалахнула пожежа на базі російського міжнародного батальйону "П'ятнашка". На території бази чути вибухи боєприпасів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на повідомлення голови Луганської ОВА Сергія Гайдая.

Керівник Луганської ОВА потролив окупантів, написавши в мережі, що, мабуть, серед окупантів хтось необережно покурив чи знову "каміння з неба". Сергій Гайдай наголосив, що серед тих російських бойовиків, які наступали на Луганщині багато загиблих та поранених. Також удалося знищити багато військової техніки.

Варто зазначити, батальйон "П'ятнашка" - це незаконне збройне формування, сформоване Росією переважно з абхазів, які в лавах російської армії воювали на Луганщині. Формування входить до складу 100-ї мотострілецької бригади ЗС РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" - під час свого звернення президент Володимир Зеленський назвав абсурдним заклик деяких представників правлячої коаліції Німеччини запустити "Північний потік-2". За словами Зеленського, ці "потоки" потрібні росії виключно для того, щоб доставляти до Європи проблеми, а не допомагати комусь там із газом. Тим часом "Газпром" попередив, що "Північний потік - 1" буде зупинено з 31 серпня до 2 вересня для проведення "планового технічного обслуговування". Як оцінюєте дії Росії, України та Німеччини у цій ситуації? Як події на газовому фронті можуть розвиватись далі? "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії пожежа у військкоматі, керівник якої закликав вбивати українців.