У Буданова попередили, що Росія запускає нову операцію проти України

Росія планує залучити іноземні ЗМІ для виправдання агресії проти України

Головне управління розвідки Міноборони дізналося про початок активної фази інформаційної операції Росії під кодовою назвою "Перун". Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні ГУР Міноборони в Telegram.

У рамках цієї операції Росія планує залучити іноземних журналістів, медійних осіб та блогерів для виправдання агресії проти України.

Крім того, Росія домагатиметься висвітлення ситуації навколо України із вигідних для Кремля позицій.

Зазначимо, що американський журналіст-трампіст Такер Карлсон, як анонсувалося раніше, опублікував інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним. Протягом двох годин господар Кремля розповідав вигадану історію України та інших країн, виправдав розв'язану війну РФ, при цьому всіляко давав зрозуміти, що готовий до переговорів. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" сам факт появи цього інтерв'ю саме зараз, а також закладені у ньому сенси.

Читайте також на порталі "Коментарі" - інтерв'ю президента Росії Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону демонструє зв'язок Кремля з Республіканською партією Дональда Трампа. Цей матеріал мав стати великою перемогою для Карлсона та Путіна. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у матеріалі "The Washington Post".

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Путін знову "блиснув" своїми пізнаннями історії. Диктатор звинуватив поляків у нападі нацистської Німеччини на Польщу у 1939 році. За його словами, Варшава "змусила" Адольфа Гітлера на себе напасти, оскільки "загралася" і виявилася "надто незговірливою".