Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці розповіли, хто контролює дорогу, що веде до сєверодонецького "котла"
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці розповіли, хто контролює дорогу, що веде до сєверодонецького "котла"

Росіяни переключаться на Донецьку область, але їм потрібна пауза

2 червня 2022, 11:21
Поділіться публікацією:

Російським окупантам вдалося взяти під контроль більшу частину Сєвєродонецька. При цьому російським командуванням було поставлено завдання також встановити контроль над дорогою, яка веде до сєверодонецького "котла", але окупантам досягти поставленої мети не вдалося. Важлива дорога лишається під контролем українським захисникам. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляється в оновленому розвідувальному огляді Міноборони Великобританії.

У британській розвідці розповіли, хто контролює дорогу, що веде до сєверодонецького "котла"

Сєвєродонецьк. Фото: з відкритих джерел

У британській розвідці вважають, що наступ на Сєвєродонецьк забрало багато сил і ресурсів у російського війська і тепер, щоб продовжувати масований наступ – росіянам треба взяти паузу, без якої успіху під час подальшого наступу досягти неможливо. При цьому британські військові фахівці припускають, що пауза в настанні російських військ може негативно вплинути на ту швидкість, яку набрали росіяни під час масованої атаки.

У Міноборони Британії зазначають, що на росіян чекає чергова спроба формування річки Сіверський Донець, без чого неможливий подальший наступ на Донецьку область. У звіті йдеться, що для окупантів це не буде легким завданням, тому що обидва береги річки, як і раніше, знаходяться під контролем ЗСУ. Українська армія готова до формування окупантами річки, адже завчасно зруйнувала усі мостові переправи. А на спорудження понтонної переправи російським загарбникам знадобиться чимало часу, чим можуть скористатися ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — не лише американські HIMARS : стало відомо, яку смертоносну зброю передасть Україні Лондон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини