Головна Новини Суспільство Війна з Росією У британській розвідці назвали новий напрямок удару російських військ на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

У британській розвідці назвали новий напрямок удару російських військ на Донбасі

У Міноборони Британії вважають, що Росія за 100 днів війни не досягла жодної стратегічної мети

7 червня 2022, 10:40
Поділіться публікацією:

Російським загарбникам не вдалося просунутися в районі Сєвєродонецька та Попасної. Новим напрямком удару може стати Ізюм. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міноборони Великобританії у Twitter.

У британській розвідці назвали новий напрямок удару російських військ на Донбасі

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У зведенні йдеться, що українським військовим завдяки успішному контрнаступу вдалося відновити контроль над частиною Сєверодонецька, але російські війська повністю не відступили. Ймовірно, вони продовжуватимуть наступати у східних районах міста.

У британській розвідці сигналізують про те, що за травень російським загарбникам вдалося досягти успіхів на південному, попаснянському напрямі. Але минулого тижня просування військ РФ зупинилося.

Міноборони Великобританії припускає, що дані про те, що суттєво зросла кількість артилерійських обстрілів у районі Ізюма, може свідчити про те, що окупанти знову готуються наступати на північному напрямку.

У відомстві наголошують, що Росії потрібен прорив хоча б на одному з напрямків, щоб досягти тактичної перемоги із захоплення всієї Донецької області, де російським військам доводиться дуже важко.                                                                                                                                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — секретар РНБО Олексій Данилов відповіли на нові загрози Путіна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ продовжують контрнаступ: окупанти залишили ще один населений пункт на Херсонщині. Проте в Офісі президента попереджають, що про втечу росіян поки що не йдеться.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини