Головна Новини Суспільство Війна з Росією Трамп обіцяє завершити війну за 24 години: що про це думає Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп обіцяє завершити війну за 24 години: що про це думає Зеленський

Президент зазначив, що він знає точно, яка ціна світу для України на добу

29 січня 2024, 13:00
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський зізнався, що він буде "дуже щасливим", якщо Дональду Трампу справді вдасться завершити війну за 24 години. Як передає портал "Коментарі", свою позицію українець озвучив в інтерв'ю німецькому телеканалу ARD.

Трамп обіцяє завершити війну за 24 години: що про це думає Зеленський

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Зеленському нагадали слова Трампа про те, що він знає, як закінчити війну за 24 години. Президент України поцікавився, чи довіряє він Трампу.

"Ну, я поспілкуюсь з ним. І я скажу вам чесно — якщо його формат чи його формула приведуть до миру, і йому справді достатньо 24 години, то я буду дуже щасливим президентом. Дуже щасливим. Тому що я знаю, скільки за одну добу. ми втрачаємо людей. Я знаю, скільки це коштує. Тому я буду щасливим, якщо хтось покаже, як закінчити війну за 24 години. Хто знає", — відповів лідер українців.

Після цього журналістика запитала, чи Україна тримає зв'язок з Трампом, на що Зеленський відповів, що у них з екс-президентом США була одна розмова під час візиту до Сполучених Штатів.

"Це було ще до (призначення – Ред.) Байдена. У мене була зустріч, коли я був президентом, і він був президентом. Це була одна зустріч із нашими командами, нормальна була зустріч, продуктивна. Щоправда, потім був серйозний скандал після зустрічі", — сказав Зеленський.

Нагадаємо, раніше кандидат у президенти Дональд Трамп пообіцяв закінчити війну в Україні за 24 години, якщо стане президентом. Він заявив, що "добре" знає і російського, і українського президента. І "100%" зможе закінчити війну за цей час.

Читайте також на порталі "Коментарі" – епатажний представник від Республіканської партії та колишній президент США Дональд Трамп пообіцяв у разі перемоги на виборах зупинити війну в Україні ще до своєї інавгурації. Свою обіцянку політик озвучив на зустрічі із прихильниками у Нью-Гемпширі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини