Трагедія Вугледару напряму пов'язана з асфальтом у Києві та квітами у Покровську

Проблема в тому, що правлячі еліти в Україні нічого не роблять для того, щоб захистити країну

Трагедія Вугледару безпосередньо пов'язана з трьома шарами новенького асфальту, який поклали біля залізничного вокзалу у Києві на третій рік широкомасштабної війни, вважає політолог Юрій Романенко. Також, за його словами, ця трагедія безпосередньо пов'язана з трагедією Покровська, де весь цей час садили квіти та стригли газони, витрачаючи час і витрачаючи дорогоцінні ресурси.

"Усі ці трагедії через те, що правляча еліта дивиться на народ, як на худобу, поводиться з нею, як зі худобою і нічого не робить, щоб не вмирала, як худоба, бо їй просто начхати. Ми втрачаємо міста на сході за одним і тим самим сценарієм уже який рік, але жоден генерал, який відповідає за оборону, не присів. Це все буде предметом ретельного розгляду після війни", - каже Романенко.

За його словами, поки не буде відплати за відсутність людяності в мотивах і діях правлячого класу, скотство раком пожиратиме все на своєму шляху.

"І будьте певні, жодної небесної справедливості не буде. Тому що ракова пухлина втече і сидітиме в Монако і не дутиме. Як це було після краху УНР, коли "міністри" перемістилися до Парижа та Берліна, написавши купу слізних мемуарів", - зазначив Романенко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що українські війська справді вийшли з Вугледару Донецької області. Метою було збереження особового складу та бойової техніки, про це йдеться у повідомленні оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця". При цьому відомо, що втрата Вугледара відкриває росіянам перспективи охоплення Курахового із заходу, що дуже ускладнить нам завдання щодо утримання цього важливого укріпрайону .