Торопець №2: БПЛА потужно вдарили ще по одному складу боєприпасів РФ

За інформацією ЗМІ, безпілотники атакували склад боєприпасів у Краснодарському краї РФ

Безпілотники атакували селище Тихорецький район Краснодарського краю. Місцеві жителі повідомляють у соцмережах, що удар припав по складу з боєприпасами. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що фактично атаку дронів підтвердив глава регіону. За його словами, двох безпілотників придушено силами ППО і РЕБ, але "через падіння уламків одного з них виникла пожежа, яка перейшла на вибухонебезпечні предмети, почалася детонація".

Також губернатор повідомив, що проводиться тимчасова евакуація мешканців селища до найближчих населених пунктів. У Тихорецьку розгорнуть пункт тимчасового розміщення.

За попередніми даними, постраждалих серед мешканців району немає.

Телеграм-канал Astra пише, що удар припав по складу з боєприпасами у селищі Кам'яний Тихорецького району.

Читайте також на порталі "Коментарі" - потужна атака дронів за складом боєприпасів у російському містечку Торопець Тверської області вже обговорюється другий день поспіль. Чи відстрочить удар по складу в Торопці масований обстріл України, який останнім часом знову прогнозують? Скільки таких військових складів може бути біля РФ? Видання "Коментарі" розібралося у цих питаннях, проаналізувавши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – на Заході назвали оптимістичний та найгірший сценарії для РФ наслідків удару по арсеналу у Торопці.

Раніше "Коментарі" писали – вибухи, що сталися 18 вересня у Торопці у Тверській області Росії, безпрецедентні в історії світових воєн, заявив в ефірі "Еспресо" військовий експерт Defense Express Іван Киричевський.