Терорист Гіркін, наляканий роботою HIMARS, заявив, що Кремль дурить росіян (ВІДЕО)

Раніше Шойгу похвалився, що російські війська знищили шість установок HIMARS

Російський найманець Ігор Гіркін серйозно злякався американських артилерійських установок HIMARS. Він наполегливо радить росіянам не вірити у заяви російського керівництва, які розповідають про нібито знищені 6 артилерійських установок. Таку заяву він зробив у своєму відеоблозі.

"Фанерному вірити - себе не поважати", - заявив Гіркін.

Гіркін розповів про роботу артилерійських установок HIMARS та зізнався, що багато його знайомих загинули.

"Деякі мої товариші побували неподалік. Враження у них, звичайно. Ті, хто побував у місцях влучання, на жаль, вже нічого не можуть розповісти. Ті, хто безпосередньо були накриті",- сказав наляканий Гіркін.

Також терорист розповів, що американська установка значно перевершує російські "Смерч", "Ураган". Окрім цього, він зазначив, що до цієї зброї не можна ставитися легковажно.

"Коротше, серйозна зброя. І за своїми параметрами вона, на жаль, значно перевершує за точністю влучання наші РСЗВ типу "Смерч", "Ураган", не кажучи вже про "Град". Це взагалі ні про що. І не треба до неї ставитися легковажно. А ця зброя справді сучасна. Може, не найсучасніша, але сучасна масова", - сказав Гіркін.

Відомо, що раніше очільник оборонного відомства Росії Сергій Шойгу хвалився, що нібито окупанти знищили 6 систем HIMARS і сотні ракет до цих систем в Україні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти скаржаться на великі втрати та дії свого командування. Головне управління розвідки Збройних сил України перехопило чергову телефонну розмову окупантів. В опублікованому відео можна почути, як двоє рашистів обговорюють ситуацію на фронті. Один повідомляє новину, що тим, хто стоїть в обороні, не даватимуть більше нагород, і навіть відберуть ті, які були видані раніше.