Політик з Тайваня використовує фото Зеленського та Путіна для своєї реклами

Дуань Типей стоїть на голові у Володимира Путіна та поруч з президентом України Володимиром Зеленським висловлюючи підтримку Україні.

Позафракційний кандидат у міську раду Тайчжуна Дуань Типей заявив під час своєї виборчої кампанії, що потрібно зупинити злочинця Путіна. Таким чином з'явилось перша політична реклама з політиком з Тайваню та президентом Росії. На бігборді Дуань Типей стає на голову Путіна намагаючись його розтоптати. Відповідне зображення з'явилось на Reddit.

На цьому тайванський політик не зупинився. Нещодавно він з'явився на новому рекламному зображенні, де стоїть поряд з президентом України Володимиром Зеленським. Дуань Типей таким чином намагається висловити свою підтримку Україні.

Політик з Тайваню не вперше робить подібні заяви. У своїй сторінці на Facebook Дуань Типей висловлював солідарність українському народу та співчував масовому вбивству, зокрема в Бучі. Також Типей критично висловлювався про Путіна.

"Нехай Бог благословить Україну від поразки до перемоги! Путіна вб'є куля, і світ повернеться до миру!" - пише кандидат у міську раду Тайчжуна.

Окрім того, депутат проклинає найбільших авторитарних лідерів світу, тобто Росії, Китаю та Північної Кореї.

"Нехай Путін раптово помре, у Сі Цзіньпіна буде інсульт, а Кім Чен Ин отримає інфаркт!" - пише Дуань Типей.

Переглянути фото з політиком з Тайваню який топче Путіна та підтримує Зеленського можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський очікує хороші новини.

Також "Коментарі" писали, що російські військові з'їли кількох тварин в українському зоопарку. Про це стало відомо після звільнення Лиману.