"Танок на ковзанці": в Маріуполі ожеледиця паралізувала військовий транспорт окупантів (ВІДЕО)

У Маріуполі через ожеледицю майже повністю паралізовано рух окупантів

Окупований росіянами Маріуполь майже повністю паралізувала ожеледиця. Негода скувала рух військового транспорту російських окупантів. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на допис радника мера Маріуполя Петра Андрющенка.

"Нова Маріупольська забава. Танок на ковзанці у виконанні вантажівок та мікроавтобусів", - написав Андрющенко.

Чиновник повідомив, що російський транспорт майже повністю паралізований, проте деякі паливозаправники ворога все ж таки намагаються прорватися через місто, сковане кригою, щоб дістатися в напрямку Запоріжжя. Також Андрющенко повідомив, що ситуація в окупованому місті схожа на "стан колапсу".

"Мабуть, за це варто оголосити подяку колаборантам в Маріуполі. Таку диверсію не зміг би організувати ані спротив, ані HIMARS", - заявив чиновник.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Маріуполі замерзають люди. В окупованому Маріуполі реєструють активне зростання захворюваності, смертності на фоні похолодання. Про це повідомляє радника мера Маріуполя Петро Андрющенко.Тільки за минулий тиждень у Маріуполі зареєстровано 764 випадки ГРВІ та 82 випадки пневмонії. У тому числі у дітей ГРВІ — 495 випадки, 21 — пневмонії. Порівняно з першою половиною листопада зростання становило 91 відсоток. Окрім цього, він наголосив, що середньотижнева цифра смертності від хвороб досягла позначки у 250 випадків. Це на 100 випадків більше за жовтень. А зростання смертності лише за два останні тижні виросло в 1,7 раза. Росіяни продовжують винищувати Маріуполь, повідомив про наслідки холодокосту окупантів Кремля, радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.