Таке не можна прощати: Зеленський знову звернувся до партнерів із закликом

Президент висловився про загибель членів місії Червоного Хреста

Після удару по машинах гуманітарної місії Міжнародного комітету Червоного Хреста на Донеччині президент Володимир Зеленський закликав цивілізований світ до більш рішучих дій, щоб зупинити терор країну-агресора. Як повідомляє портал "Коментарі", свій заклик глава держави озвучив у себе в соцмережі.

"Станом на сьогодні відомо про двох поранених – їм надається вся необхідна допомога. На жаль, троє людей було вбито цим російським ударом. Мої співчуття рідним та близьким. У цій війні все очевидно: Росія несе зло, Україна захищає життя. І якщо хтось хоче чути "обидві сторони", то в Росії це сприймають лише як дозвіл вбивати далі", – наголосив український лідер.

Володимир Зеленський висловив думку, що світ має реагувати жорстко та принципово.

На думку глави держави, коли Росія дозволяє собі такі речі, не можна залишатися байдужим. Це стосується як країн, так і міжнародних організацій.

"Тільки разом світ може змусити Росію припинити цей терор і змусити Москву шукати мир", - заявив Зеленський.

Зазначимо, 12 вересня внаслідок ранкового артилерійського обстрілу Веролюбівки Костянтинівської громади Донецької області загинули троє співробітників Міжнародного Комітету Червоного Хреста, ще двоє отримали поранення. Було знищено вантажівку з гуманітарною допомогою та легковий автомобіль.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Володимир Зеленський прокоментував плани Бразилії запросити Путіна на саміт G20.

Також видання "Коментарі" повідомляло - Володимир Зеленський заявив, що російська армія почала вести контрнаступальні дії в Курській області. Також президент відреагував на накопичення військ у Білорусі, біля кордону з Україною.