Стало відомо, коли завершиться війна: що змусить Росію зупинитися

Ймовірно, війна з Росією може завершитися уже наступного року

Війна в Україні може завершитися у 2025 році, оскільки Росія до того часу зіткнеться з серйозними проблемами. Однак не виключено, що конфлікт триватиме довше, але буде менш інтенсивним, відзначив в ефірі "Новини. Live", військовий Кирило Сазонов.

За його словами, війна може завершитися саме у 2025 році через зниження ресурсів у Росії.

"Вважаю, що у 25-му війна завершиться, бо для Росії наприкінці 25-го настане критичний період і по кількості снарядів, танків, усього БК на складах. Північна Корея – не безкінечна. І по особовому складу вже в них проблеми з питанням набору на контракти: вже не вистачає. Вони набирають 20 тисяч на місяць", – відзначив військовий.

Сазонов також прокоментував наказ президента Росії Володимира Путіна щодо збільшення армії на 180 тисяч військових.

"Так, Путін підписав, що збільшити кількість військових на 180 тисяч, але ми більше тисячі в день "мінусуємо". Цікаво, як їм це вдасться. Це дуже непросто", – сказав Сазонов.

Військовий підкреслив, що 2025 рік може стати переломним. При цьому він припустив, що, можливо, у 2025 році розпочнуться перемовини, які приведуть до якихось результатів, а не у 2026-му.

"Але прогнози – така невдячна річ. Можливо, ця війна затягнеться на роки. Буде якоюсь в’ялою, як 16-17-й рік: позиційні бої, завдавання ударів по тилу, літають дрони, ракети. Можливо, буде таке", – припустив військовий.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський прибув до США, де має представити свій план перемоги. Він також розповів, що станеться, якщо Джо Байден відмовиться підтримувати його.