Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо, коли закінчаться ресурси у Росії та України, щоб вести війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли закінчаться ресурси у Росії та України, щоб вести війну

Ні Росія, ні Україна не мають ресурсів для того, щоб вести війну високої інтенсивності наступного року

сьогодні, 14:40
Поділіться публікацією:

Реальних ресурсів Росії для повноцінної війни у режимі сьогоднішнього дня – на 2025 рік немає, каже політолог, військовий Кирило Сазонов.

Стало відомо, коли закінчаться ресурси у Росії та України, щоб вести війну

Війна в Україні

"Це про гроші. Якщо не буде нових санкцій та падіння ціни на нафту. За технікою – гірше. На складах мотлох, а з нового вони ніяк не можуть наздогнати втрат. Єдине, що штампують – КАБи та Шахеди. Але їхніми заводами все частіше прилітає", — зазначив військовий.

Також, каже Сазонов, зараз на війні росіяни втрачають особового складу більше, ніж набирають.

"Реально до кінця 2025 там все стане зовсім сумно. Про це пишуть грамотні аналітики, яких не запідозриш у порожній пропаганді. Вони мають запас ресурсів на війну, як зараз, це рік", — каже військовий.

Щоправда, з його слів, схожа ситуація і в Україні.

"Ми теж впевнено проходимо 2025 рік, ухвалених рішень про підтримку України для цього вистачає. По 2026 поки що конкретики немає. Їй займатимуться дипломати, президент та ті, хто може вплинути на процеси. Але багато залежить від нас. І ось тут уряду та Верховній Раді варто було б змінити платівку, я вважаю", — пише військовий.

За його словами, потрібен мінімум тиску на бізнес і мінімум дурних законопроектів та рішень.

"Люди та без податкового інспектора над душею допомагають армії. Тож дайте їм заробляти. Це війна не лише снарядів. Це війна економіки. І війни психології. Люди мають бачити, що вони захищають. І дуже хотіти це захистити", – каже Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, скільки років ще триватиме війна в Україні. Є думка, що бойові дії будуть тривати як мінімум три роки, і до цього потрібно готуватися на всіх рівнях.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини