Стало відомо, коли в Україні припиняться дощі й повернеться спека

Дощовий циклон скоро покине територію України, повідомляє Діденко

Погода в українських регіонах завтра, 13 червня, прогнозується переважно без опадів в більшості регіонів. Дощі з грозами підуть з Київської області ввечері 12 червня, а з нашої країни загалом – 13 червня.

Спека в Україну прийде в найближчий понеділок, 17 червня. Про це повідомляє синоптик Наталя Діденко.

Прогнозистка каже, що завтра дощі з грозами будуть йти в західних регіонах, на Одещині та Миколаївщині. В ніч на 13 червня опади прийдуть на Чернігівщину, Сумщину та у східні регіони. У всіх інших областях в четвер опадів не прогнозується.

Температура повітря на заході та півночі плюсуватиме і буде на рівні +18…+23 градуси, в центральних регіонах - +23…+27, але на Вінниччині буде +20…+23 градуси. В південних областях країни плюсуватиме - +27…+30 градусів, проте в Одеській області – від +22 до +25 градусів. В східних регіонах в четвер показуватиме +26…+30 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що погода в Україні різко зміниться. Погода в українських регіонах буде суттєво змінюватися – починаючи з 12 червня, задуха і висока температура повітря почне відступати. В західних регіонах стовпчик термометра показуватиме +17…+22 градуси, а в північних буде на рівні +20…+24 градуси.

В центральних областях температура буде сильно відрізнятись в кожній з них. Так, у Вінницькій буде +22…+24 градуси, в Черкаській +24…+27, в Полтавській +26…+29 градусів, в Кропивницькому та районах — +25…+28. На Дніпропетровщині буде спека – стовпчик термометра показуватиме +30 градусів. Таку погоду прогнозує синоптик Наталя Діденко.

Прогнозистка повідомила, що спекотні плюси будуть триматись в південних регіонах країни – там буде +30…+33 градуси. На східних територіях теж притримається спека — +30…+34 градуси.